livsstil

Vinnare lucka 12 och 13

vinnare-12-13

I lucka 12 kunde ni tävla om ett litet chokladpaket att förgylla kvällsmyset med, och de lyckliga vinnarna blev Malin och Christina. Stort grattis till er, och glöm inte att kolla mejlen! I lucka 13 kunde ni tävla om snygga reflexer för 400 kr, och vinnaren där blev Martina, som valde en fodrad mössa i mönstret norrsken. Återigen, grattis!

OBS! Nytt facebookevent!

Idag är det den 15:e, och det är 9 tävlingar kvar. Jag kan dock meddela att jag sparat det bästa till sist, de återstående priserna är så grymma så jag knappt kan hålla mig! Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad är att gå med i det nya facebookeventet (DEL 2) och bjuda in alla era vänner. Låt oss avsluta med ett bang!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Malin
  2016-12-18 at 5:15 pm

  Vad synd, haha! Det ska jag! 😀

 • Reply
  Malin
  2016-12-18 at 11:50 am

  Hej! Jag vet inte om det var mig Malin du menar, men såg ingen annan med det namnet som tävlade i lucka 12. Men jag har i alla fall inte fått något mejl, om det nu var jag som vann 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   2016-12-18 at 12:07 pm

   Tyvärr var det en annan Malin (Trail & Inspiration-Malin) den här gången 🙁 Men var gärna med och tävla igen för en ny chans! 😀

  Leave a Reply