viktnedgång

Vägning – vecka 24

Vägning - vecka 24

Viktresan står stadigt still, men å andra sidan har jag inte direkt fokuserat på att äta nyttigt det senaste. Jag har ätit mycket enligt antiinflammatorisk kostplanen, men inte räknat några mängder utan ätit tills jag är mätt. Sedan har jag också ätit vad jag är sugen på ibland, och då har det blivit allt från rostbiff och potatissallad till minimunkar med kolafyllning, vilket ju är mindre bra… Jag kan ju iallafall tipsa om tärnat bacon stekt i kokosolja med broccoli, grönkål, vitlök och citron. Där snackar vi riktigt god mat!

  • Vikt: 94,8 kg
  • BMI: 33,2
  • Midjemått: 96 cm
  • Midja/höft-kvot: 0,80
  • Kroppsfett: 45%

Som ni ser så händer det knappt någonting här. Dock är det märkligt för jag tycker att vissa av mina kläder sitter lite bättre än de brukar. Kanske är det så ändå att jag håller på och få muskler där fettet satt, och att både vikt och mått står still men att kroppen liksom blir fastare? Man kan ju alltid hoppas. I helgen ska jag resa bort så fram tills dess får det blir mer fokus på kosten här känner jag, då resan kommer innebära oregelbundenhet, skräpmat och öl. Jag får helt enkelt försöka förbereda och göra det bästa av situationen. Men så har jag ju faktiskt semester också.

Vägning - vecka 24

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply