träning

Min löpargrupp är igång!

I helgen kom våren till Göteborg, och i tisdags hade min löpargrupp premiär. Wow alltså, så kul det var! Självklart var jag nervös som satan innan, och pratade för mycket och gjorde en massa andra nybörjarfel som coach, men att få springa i vackra Skatås i det underbara vårvädret i skymningen i tisdags med det här härliga gänget – jag tror jag har världens bästa jobb. Glada och taggade var dom, och starka! Jag ser verkligen jättemycket fram emot nästa vecka när vi ska köra igen.

Annars så rullar livet på, med främst massor av jobb. Jag tar så många extratimmar jag kan komma över, och försöker därmellan klämma in mina träningspass. Tyvärr verkar det som om den senaste månaden av hård träning och sena nätter har kommit ikapp nu, och jag har blivit förkyld. Känns suboptimalt när det bara är 2 veckor till Göteborgsvarvet och en månad till Stockholm marathon, men det känns samtidigt som en välbehövlig paus. Det ska bli skönt att sitta hemma och kolla på senaste säsongen av Paradise Hotel och inte göra något vettigt alls.

Vad händer för kul i era liv de närmsta veckorna?

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Clara Edvinsson
  2017-05-16 at 8:35 am

  Vad roligt Emma!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   2017-05-16 at 8:39 am

   Tack! 😀

 • Reply
  Märta
  2017-05-07 at 10:13 pm

  Vad roligt att du fått ihop ett gäng att coacha 😃

 • Reply
  Madelene
  2017-05-07 at 9:27 pm

  Härligt! Jag laddar inför mitt första lopp för säsongen (mindre än 2 v kvar nu) och ser fram emot racerapporter från dina två lopp 🙂

 • Reply
  jeanette sandelin
  2017-05-06 at 5:46 pm

  Jag kommer om tre år – då ska jag flytta till Göteborg <3 Min hemstad.
  Grattis och lycka till med din premiärgrupp.

 • Reply
  Löpar-Åsa
  2017-05-05 at 6:58 pm

  Åh, vad roligt det låter! Är övertygad om att du kommer att inspirera de här tjejerna helt enormt!

 • Reply
  Trail & Inspiration
  2017-05-05 at 8:12 am

  Vad roligt att det kändes bra! Nervös SKA man vara… 😀
  Kram M

 • Reply
  Martina
  2017-05-04 at 8:32 pm

  Vilket skönt j gäng det ser ut att vara. ❤

 • Reply
  Hanna
  2017-05-04 at 7:57 pm

  Vad roligt att gruppen är igång! Annars då så laddar jag mentalt för att springa mitt halvmarathon på söndag. Poletten har liksom inte riktigt trillat ner än att jag faktiskt ska springa 2 mil. 2 mil liksom, hur tänkte jag där, haha. 😛 Men det ska bli kul och samtidigt ser jag fram mot det.

 • Reply
  Annika
  2017-05-04 at 3:14 pm

  Livet rullar på, men löplusten lyser lite med sin frånvaro. Kör mina kortare pass (under 10 km) och intervaller, men jag kommer inte gång med långpassen! Får helt enkelt bara ta mig tiden en helg och låta det ta just TID att masa mig runt i en 15 km.

 • Reply
  Cherie
  2017-05-04 at 11:46 am

  Vad kul att löpgruppen är igång 🙂 Längtar så efter att gå utbildningen själv.

  Här sprang vi Vår Ruset igår 🙂 Sjukt skoj att äntligen vara igång med säsongen och nu se fram emot nästa lopp om 3 veckor 🙂

 • Reply
  Maria Johansson
  2017-05-04 at 11:05 am

  Tack för en grym kväll, kommer bli jätteskoj, är så laddad, kram

 • Leave a Reply